Complete oplossing voor elk bedrijf in de autobranche

Wat we voor u doen

Internationale voertuighandel

Optimaliseer uw aanbod

Individuele zoekopdrachten

Wij zoeken voor uw klant

Importdienstverlening voor autobranche

Besteed het importproces uit

Exportveilingen via Autobid.de

De kracht van veilen

Logistieke dienstverlening en voertuigopslag

Creëer ruimte voor groei

Wij zoeken voor uw klant

Individuele zoekopdrachten

Optimaliseer uw aanbod met onze importvoertuigen
Bij Vehicx zijn we gepassioneerd over auto’s en kennen we de ins en outs van de handel. We begrijpen wat u nodig heeft: een betrouwbare stroom van kwaliteitsvoertuigen. Ons netwerk strekt zich uit door heel Europa, waarmee we unieke auto’s vinden en u optimaal profiteert van prijsverschillen in Europa. We denken mee en handelen slim. Door gebruik te maken van onze schaalgrootte, kunnen we transporten efficiënt combineren en besparen we op kosten en belasting voor het milieu. Of u nu interesse heeft in partijen voertuigen, individuele topstukken, nieuwe of gebruikte modellen, wij regelen het voor u. Uw auto’s worden showroom-klaar, met BPM en Nederlands kenteken, op uw locatie afgeleverd. Op verzoek leveren wij ook op buitenlands kenteken, zodat u deze zelf verder kunt verhandelen.

Laat ons zoeken naar de droomauto van uw klant
U heeft als autobedrijf een uitgebreide selectie aan fantastische occasions, maar de perfecte auto voor uw klant blijkt er toch niet bij te staan. Geen zorgen, wij zijn er om de juiste auto voor de juiste prijs in heel Europa te vinden.
Wij nemen het hele proces in handen: van het checken van de staat van het voertuig tot het onderhandelen over de inkoopvoorwaarden en de uiteindelijke aankoop. We regelen de betaling, de buitenlandse BTW-afhandeling en verzorgen zelfs het transport naar Nederland. Zodra de auto arriveert, zorgen we onmiddellijk voor de RDW-keuring en de BPM-aangifte. En als u dat wilt, kunnen we zelfs zorgen voor poetsen, onderhoud of de installatie van beveiligings- of voertuigvolgsystemen. Onze auto’s worden showroom-klaar afgeleverd.
Neem contact op met een van onze accountmanagers om uw wensen te bespreken. Wij staan klaar om meteen aan de slag te gaan!

Voor tal van autobedrijven kan het importeren van voertuigen een behoorlijke uitdaging vormen, en dit kan ongemerkt ten koste gaan van hun dagelijkse verkoopactiviteiten. Klinkt dit bekend in jouw organisatie? Wellicht is het tijd om te overwegen (bepaalde delen van) het importproces uit te besteden aan ons. Wij nemen graag de zorg op ons voor het transporteren en importeren van voertuigen die je zelf hebt aangeschaft bij buitenlandse leveranciers. Bovendien kunnen we de RDW-keuringen en BPM-aangiftes moeiteloos voor je regelen.
Bespreek de mogelijkheden met ons voor een op maat gemaakt dienstenpakket dat naadloos aansluit op jouw specifieke behoeften. Op deze manier kun je optimaal profiteren van onze uitgebreide ervaring en efficiëntie, terwijl iedereen in jouw organisatie zich ongestoord kan focussen op de reguliere bedrijfsactiviteiten. Wij staan klaar om jouw importprocessen te vereenvoudigen, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Sinds 2011 zijn wij met ons zusterbedrijf Autobid Nederland BV de vertegenwoordiger van het toonaangevende veilinghuis Auktion & Markt AG. Met hun platform www.autobid.de bereiken we meer dan 30.000 autobedrijven in alle uithoeken van Europa. Wij verzorgen het totale proces van fotografie, opname en omschrijving voor de veiling, tot de export en logistiek. Maak gebruik van de kracht van veilen om de optimale prijs in Europa te verkrijgen van je handelsauto’s.

Voor autobedrijven met tijdelijk ruimtegebrek bieden wij de perfecte oplossing voor voertuigopslag en -overslag. Wij kunnen de voertuigen op afroep ophalen of brengen en zorgen voor een veilige, met camera’s bewaakte opslag. Laat ons jouw voertuigen beheren en creëer ruimte voor groei.